Lusse och allt som hör till!

Efter klagomål från trogna läsare skriver jag här och med ett inlägg. Fråga mig inte om det kommer att bli fler, jag har ingen aning. Men om man ser på saken logiskt, så står ett jullov för dörren, och det innebär massor av tid, eller hur?

Idag är det lucia, och allt som hör till! Mor bakar lussekatter, pappa har precis fixat en julskiva. Jag sitter här med en morgonrock i soffan och slötittar på Scrubs. Gårdagen var tuff och jag återhämtar mig fortfarade..

Dagen började tidigt, för tidigt enligt mig, men vad gör man? Det var dags för Luciatåg i skolan, och ojojoj så mysigt och bra det blev! 
Sedan fick jag snabbt slänga i mig mat, och sedan var det bara svisch iväg till sporthallen för att gröra förvandlingen från tärna till fullbordad rugbyspelare. Vi kom i alla fall till semi, där vi åkte ut av vinnarna, Nv3... Lagom trött och mörbultad begav man sig hemmåt för festförberedelser och annat dylikt.
Och festen sen då. Den blev lyckad och tack Anna för att vi fick vara i din lägenhet innan. Super är du!
Sen var vi på 29, och det var också festligt! Man träffade folk, och jag träffade till och med bror min med sitt trevliga kompisgäng :P

Framåt ett-tiden(?) skulle jag bege mig hemåt, jag var trött. Dessväre så skulle min vanliga sällskapskompis åt ett helt annat håll. Tur hade jag då att min bror och hans vän, Rickard, skulle åt mitt håll. (eller tvingade jag dem..?)
Visserligen tog det kanske 45 minuter längre än vad det borde göra att komma hem, men det var trevligt faktiskt. Och stämningshööjaren var ju ändå Rickards fyllehicka ;)

Sammanlagt en trevlig kväll, trots sina små missöden!

(Detta är inte bra. Jag skriver väldigt sällan och när jag väl skriver så blir det en hel novell... Handuppräckning de som orkat läsa hela redogörelsen?)

Kommentarer
Postat av: sajmon

ja orkade guldstjärna till mej :D

2008-12-13 @ 14:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0