Onsdag

Idag får ni bara njuta av min gitarrläxa och slippa mina nedskrivna ord.
Varje dag kan inte vara en sådan där bra dag...
//


Soliga söndag!



Min katt är ett störresol-fan än vad jag är! Klarar faktiskt inte av mer än max ett par timmar innan jag blir uttråkad... Men min katt, han skulle kunna ligga hur länge som helst och kråma sig (Nu vet jag faktiskt inte om han valde det själv eller om han bara inte kom över på magen igen...)
Jag hoppas i alla fall att er soliga söndag blir härlig :)

Puss på er!

//

Lata sig i solen...

...är precis vad jag har gjort idag! Har lapat i mig massa (antagligen) cancerframkallande solstrålar. Det var riktigt härligt. Det blåste lite kallt nu bara...

Ikväll blir det förhoppningsvis att umgås lite med kära vänner. Vi får se vart det hamnar, det ligger fortfarande på planeringsstadiet.

Nehe, nu ska jag göra lite nytta och städa rummet hade jag tänkt mig!

Puss på er!

//

Bra dag :)

Dagen har flytit på bra! Och det har inte varit en bra dag endast för att de råkar spela BRA musik på radion (för en gångs skull), utan det är flera faktorer som spelar in.
Dels så kommer jag att få mvg i idrott.
Jag!
Tappa hakan mina vänner, det är sant! Jag skulle ha kunnat hoppa upp och ner och skrika rakt ut om det inte vore så att jag har lite pli på mig själv. Otroligt glad blev jag och det gjorde dagen blev lite soligare, lite varmare och mycket bättre :)

Från skolan till stan med mamma. Hon ska spela lasergame imorgon med jobbet, å sedan skulle de väl ha lite trevligt antar jag, så vi försökte hitta något trevligt att ha på sig.
Vi hittade inget. Det  var dåligt med kläder faktiskt! jag tänkte på när ja var i Kalmar och shoppade. Då hittade vi hur mycket som helst! Varje dag kan inte vara en lyckad shoppardag, så är det bara!

Ni får ha en bra kväll folket! :)

//

Sommar och sol

Jag längtar väldigt mycket efter den riktiga värmen just nu. Beställde kläder för väldigt länge sen (som ännu inte dykt upp) som är väldigt somriga oc h mysiga! Har dessutom köpt en gullig tunika som känns lagom sommar.

Detta med kläder påverkar väldigt mycket ens vår och sommarkänslor.
Så fort vinterjackan åker av känner man bokstavligt talat en tyngd som lättar från axlarna. Man klär sig tyvärr för lätt och många är sjuka i dessa tider. Då ringer det ett par ord i öronen som min kära gamla lekisfröken sade:
"Man ska alltid svettas in våren."
Svettas låter otrevligt och det är inte heller nödvändigt. Bara att tänka på att inte ta på sig för lite kläder för fort.


Dessa kläder väntar jag tålmodigt på. (2:a, 3:e och 4:e plagget, skit i dem andra...)

Puss på er!

//

Undertemp och skoldag

Idag har jag inte mått något vidare. Två timmars skoldag förvanlades nästan till ett eget litet inferno. Utan riktigt sömn på två dagar (eller ja, nätter...) och rejält magknip stod jag ut i dessa två timmar. När jag kom hem upptäckte jag att jag hade undertemp. Funny!
Jag orkar inte plugga på kemin som jag verkligen måste göra. Jag ligger bara här under två filtar och fryser och känner mig allmänt negativ,

Fast alla rätt på Biologiprovet känns faktiskt inte helt fel! :)

Puss på er!

//

Söndag

Sista dagen på lovet. Det känns lite vemodigt. Men jag har mjukstart på veckan så det känns bra i alla fall.
I fredags var det musikal som gällde. Den var riktigt bra. Alla som medverkade var kanonduktiga, och jag kände ju många, så det var faktiskt riktigt roligt att titta på!

I går var det jobb för hela slanten. Först i Kalmar och sedan hemma. Bära massa lass med jord. Inte världens roligaste kanske, men jag ställde upp frivilligt! :) Det där med grillen börjar gå framåt. Det är inte så att man fattar direkt att vi ska ha en grill, med tanke på att det bara är ett stort hål på baksidan, men som sagt, det går framåt.

Idag har jag ändå pluggat lite kemi. Jag är noll procent redo för prov, och så var det med det! jag har försökrt skriva laborationsrapporten klar också, men det går inge vidare där heller. Jag sitter och tittar på Made på MTV istället och avundas en bortskämd, utseendefixerad tjej.
Hon får lära sig köra motorcross.
Visst är världen orättvis ibland?
 

Puss på er!

//

Fredag

God eftermiddag kära läsare. Hoppas att er dag varit bra. Förutom jobbig huvudvärk har min förmiddag varit helt okej. Steg upp runt halv tio och åt frukost (frallor från gårdagen, inte världens godaste måste jag erkänna...). Sen släade jag framför tv:n och bestämde mig för att inte sitta och uggla hela dagen. Friskt luft är bra för huvudvärk så jag hjälpte pappa att gräva lite på baksidan. Vi ska bygga en sån där fräsig grill. :)

Just nu är jag väldigt hungrig så jag fudnerar starkt på att undersöka skafferiet och länsa det på ätbart material.

Puss på er!

//

Kalmar

Alldeles snart sa jag bege mig till stationen för att ta en åktur till Kalmar. Jag och mina söta vänner Hanna och Anna ska shoppa och umgås lite. Väldigt trevligt! Hoppas jag hittar det jag är ute efter ;)
Annars kommer jag väl inte att göra mycket mer idag antar jag. Pappa ska ha släktforskningskurs ikväll och det blir väldigt spännande att se hur det funkar :) Detta innebär att jag inte kommer ha någon som helst tillgång till dator på kvällen, men vad gör det? har massa plugg ändå! Är i alla fall klar med matten, nu fattas bara kemin, där vi har prov+laborationsrapport. Wish me good luck! ;)

Puss på er! :)


 



//


14:e april

Här sitter man i soffan och försöker skriva laborationsrapport. Samtidigt ligger katten bakom ryggen och snarkar. Jag känner mig lite förkyld vilket är rätt så mycket tråkigt.
Det är laborationsrapporten också...
Gårdagen hemma hos Hanna var trevlig och fullspäckad med ätbara saker! Jag och Hanna grillade grillspett och det bjöds på hasselbackspotatis till detta. Mycket mumsigt! Efterrätten bestod av glass och bär, och till Kenny Starfighter-avsnitten serverades chips med dip. Jag cyklade inte hem från Hanna, jag rullade.
Men vårt tjejgäng har så himla roligt och trevligt ihop så spela roll!

Nu är det lika bra att återgå till det inte fullt så roliga rapportskrivandet så dt blir klart någon gång ;)

Puss på er!

//


12:e April

Tjosan på er!
Hur mår ni?
Jag mår hyfsat faktiskt :) Har precis kommit in efter att ha mekat med motorcykeln som nu fungerar prima! Vi grejsade och mojsade och nu funkar den! VIll verkligen ut och köra, så jag hoppas vi hinner en runda imorgon.

Dagen i sig har varit ganska händelselös förutom ett besök av Simon. Vi fixade lite med hans blogg, vilket jag suger på, men som han tydligen är ännu sämre på! :) Det gjorde att jag själv blev lite sugen på att ändra layout... Någon fin header kanske..?

Jag hoppas att ni haft en bra dag i solen och att folket som har lov kommer ha ett bra sådant (man vet ju aldrig när jag skriver nästa gång...)

 
Puss på er!


Påskafton

Jag vet.
Jag är en usel bloggare. Men jag skyller på tiden som vanligt! Ett dygn borde vara dubbelt så långt minst.

Det är påskafton idag, och jag har inte ätit ett enda ägg! Däremot fixade jag och pappa jättegod mat!
Grillspett med fläskfilé, paprika, äpple och tomater. Till detta serverades potatisgratäng och sås och givetvis sallad. Jag är mycket stolt över detta!

Och påskafton idag innebär en hel veckas ledighet för mig, vilket är otroligt skönt. Jag ska ta tillvara på tiden. Jag ska plugga, tvätta och städa. Minst! Sedan ska vi ha en liten tjejkväll på måndag, och så ska vi till Kalmar på torsdag. På fredagen smäller jag på stort med ett musikalbesök! :) Väldigt trevligt lov jag har framför mig ( om man skippar plugget och städningen...) om jag får säga det själv.

Just nu sitter jag och gäspar. Kvällen kunde ha spenderats hos en vän, eller på en gräsplan. Det blev inget av det. Kul va?

Godnatt på er! :)



//

1:a April

Har ni blivit något lurade idag då?
Jag klarade mig undan! (blev inte ens lurad av tidningen, men ett gott skratt fick man sig i alla fall!). Jag är lite glad att ingen lurat mig än (vad jag vet). Jag är nog inte så bra på att ta dåliga skämt ;)
Hur har min dag sett ut för övrigt?
Tja, det började med sovmorgon till tio (uppskattat!), fortsatte med svenska och lunch. På kemin fick vi illaluktande syror att luka ananas och vingummi (läraren blev snurrig i bollen av allt luktande och tyckte lektionen var...unerhållande). På fysiken kan jag inte riktigt komma ihåg vad vi höll på med. Något om impuls och rörelsemängdsändringar... jag lämnar det där.

På min gitarrlektion kom jag och Lelle (gitarrläraren) överens om att jag ska skaffa mig en disney-repetoar! Hur fjantigt ni än tycker det låter kommer jag tycka det är jätteskojsigt! :)

Sist men inte minst har jag faktiskt varit och klippt mig! Tack ni männiiskor som brydde er om att säga ert vid val av frisyr! Det blev en blandning av trean och fyran (rulla ner för att se om ni glömt!). jag slänger in en tattig nytagen bild så ni kan få ett litet hum!



Puss på er!

//


RSS 2.0