Chicago!

Igårkväll var jag minsann på äventyr ska ni veta!
Ända till Växjö...
Musikprofilen skulle på resa för en musikal, och bussfärden dit var helt okej! Massa trevligt musikfolk! :)
Och musikalen då? Jodå, den var fantastiskt bra! Verkligen värt resan (och säker pengarna för de som betalade biljett.)
Men jag blir så deprimerad efteråt! Kan inte hjälpa det, jag vill vara med! Jag vill också stå där på scenen (kanske inte i underkläder då, som de råkade göra nästan hela tiden...)!
Jag är så glad för att få samla på mig sådana här upplevelser! Tycker det är jättehärligt.

Och bussresan hem, var antagligen någon av de roligaste jag varit med om.


Nu mina vänner ska jag försöka värma upp mina nerkylda fingrar! :)

Hopas ni har det bra där ute i snön.
puss på er!

//

Dåligt med uppdatering

Men jag antar att ni börjar bli vana?
Jag har faktiskt en ursäkt. En kass sådan, men dock en ursäkt!
Jag fick sådant ryck på bloggen när den inte ville posta mina inlägg, att jag helt la av att skriva. Jag ljuger inte när minst 5 inlägg inte kommit fram... Hur kul är det? För mycket har hänt ändå! Det har varit öppet hus på skolan. Hoppas att vi lockade många nya nv elever med våra roliga, häftiga saker! :)
Dessutom har jag varit på föreläsning i biblioteket. Med Dick Harrisson. Riktigt bra var det!
Sen har jag som vanligt haft fullt upp med skolan, och nu har vi till och med två praoelever i klassen! Varför man vill vara i skolan, när man äntligen får slippa den en vecka, är för mig lite oförståeligt, men visst, alla är vi olika! Och det kan inte vara lätt att förstå allt heller...
Nu sitter jag här framför tv:n och bara slappar. Medan Nybro Vikings spelar hockey i Victoriahallen mot Mora... Dåligt av mig! Men jag håller tummarna för att de kommer vinna (och det på ordinarie tid!)

Resterande del av min vecka ser helt okej ut ändå.. Imorgon är det musikal i Växjö som gäller. Vi ska se Chicago och det ska bli riktigt roligt. Resten av veckan forsätter med rugbyträning och lördagen består av ridlektion. Mysigt värre.

Ha det bra nu!

//

Ryck på bloggen?

Vad händer?
Varför postas inte mina inlägg?
Jag vet att jag inte skriver ofta, men när jag väl gör det, är det för mycket begärt att det jag skriver ska publiceras?
Det är min blogg, jag bestämmer exakt vad som ska stå! Och så kommer skiten inte fram. Det är dålig stil.

Vad har hänt idag då?
Inte mycket roligt. Igår hände mycket roligt (vilket ni hade vetat, om inlägget dykt upp. Vilket det kanske har gjort iaf...)
Haft sånglektion, matte, gehörs och musiklära och ensemble med classic rock låtar. Det är mycket trevligt! Något mindre trevligt är att jag känner mig sjukt hängig, vilket inte är bra alls. Har ju jobbardag imorgon. Och en massa plugg på det.

Ha en fortsatt trevlig kväll vänner! :)

//

Aerobiccs=Hockeykväll!?

,,, I alla fall enligt mig och min kära syssling som planerat in ett aerobicpass för kvällen. Men lilla jag kom på att det samtidigt gick en viktigt hockeymatch i Victoriahallen. Med lite hundvalpsögon gick Maja med på att istället entra hallen som ett troget nybrofan!
...Dessvärre förlorade våra tappra hockeyvikingar
Ingen blev speciellt glad.
Förutom min stackars träningsvärksdrabbade (långt ord!) rumpa som tvingades sitta på hårt, hårt trä i tre perioder. (observera att den endast blev glad av att matchem var slut. Växjös vinst har inget med min rumpas glädje att göra...)


(...Fast Växjö kan ju ta sig i sina ändalyktor.)


(... Domaren med kom jag på!)


(Föresten. Varför tar vi inte alla och tar ett rejält tag i våra ändalyktor, så känner alla samhörighet och får en trevlig stund...?)
 

Allt från lilla mig!

//

Fars dag

Idag är det min pappas aldeles egna dag!
...och alla andras pappor också förstås!
Av mig fick han en liten söt bok med onödig information i, och den verkade uppskattad eftersom han gick hela förmiddagen och läste högt :).
Sedan har det även blivit traditionell middag hos morfar där man träffar på kusinerna och har en liten trevlig stund.
Så det är väl typ så min dag har sett ut. Intressant va?

Och imorgon försvinner min sköna, ljuva sovmorgon p.g.a skoltidningsmöte, men jag misströstar icke! :)

Puss på er!


Trollkarlen från Oz

Vem kan ärligt säga att den har sett "Trollkarlen från Oz"?
Jag kan det då inte. Därför kompenserar jag nu med att se en tecknad version av den på youtube. Riktigt gullig film må jag säga! Men sen är jag ju som jag är (a).

Dagen var lång, och framåt slutet av skoldagen var jag nära svält. That's life när man ska vara med i kören!

Finns nog inte så mycket mer att säga än att nästa två dagar blir jobbiga! Engelskaprov med över 100 nya glosor, och på fredag vankas det matteprov om derivata. Lördag är jobbdag som vanligt, och på söndag är det alla pappors dag!

Grattis till Obama som är Amerikas nya president också! Good for them!

//

Teater och House.

OM jag fått välja hade jag kanske valt en mysig hemmakväll med House. Men nu var det som sagt teater på tapeten.
Och visst, den var underhållande, men nästan lite för mycket. Den sista halvtimmen var seg och man ville att de skulle sluta vara "spontana", sluta avbryta pjäsen med massa publikfrieri, och bara fortsätta köra så att man fick gå hem.
Rolig, underhållande. Jag skrattade faktiskt ganska mycket. Men vad lärde jag mig då om Rickard den tredje? Inte mycket alls. Inte mer än att han levde och dog. Lite tyrannisk var han väl också...

Men det är alltid trevligt med ett avbrott i vardagen så att säga, och nu gott folk ska jag dra mig mot sängen!
Godnatt.

//

Hej vänner! (Och andra personer som kan tänkas kika in)

Är jag den enda som tycker att det är kallt idag? Har dubbla tröjor och dubbla tights på mig. Ska nog dra på mig mjukisbyxor också...

Dagen har som sagt varit kall, men än är den inte slut! Teater vankas ikväll för klassen Nv2 på Åkrahällskolan. Vi har fått biljetter till en viss "Richard III". Har råkat se någon annan teater med samma gäng och dem var otroligt härliga och smått underhållande, så jag ser inga problem med att ge upp min s.k fritid.

Jag såg på Toppform igår (riktigt roppenprogram för dem som inte upptäckt det ännu) och där var det en mental tränare som snackade om att man ska ha 8 timmars vila, 8 timmars arbete och 8 timmars fritid. "Var fan är min fritid" var min tanke. Jag "arbetar" (pluggar) minst åtta timmar per dag (det blir minst 6 timmar skola varje dag + plugg), och oftast sover jag mellan 7-8 timmar varje natt. Men jag känner inte av någon fritid direkt? Den går hela tiden åt till småplugg. Jag bestämmer mig för att plugga en timme när jag kommer hem, men blir aldrig riktigt klar. Det är illa.

Sådär, nu har jag i alla fall spenderat 20 minuters fritid vid datorn till blogg och mejl. Resterande fritid blir ikväll på teatern.

Ha det bra i detta ruggiga väder!

//


Maskeraden

Här dyker då lite bilder upp :)

               
 
                
                                 

Förvånad

Det är ändå ett ganska högt antal läsare som kikar in på min blogg varje dag, även om jag är pissigt dålig på att uppdatera. Det tycker jag är bra! :) Och jag ska försöka bättra mig (hur många gånger jag nu sagt det till mig själv...)!

Igår Var det jobb som gällde, och efter det, ganska lång väntan på stationen eftersom jag inte räknade med att det var röd dag! Dumma mig! Så det blev ltie förseningar i min och Linneas perfekta, vattentäta plan...
I alla fall så kom jag hem, drog på mig kläderna och cyklade i det väldigt kalla vädret till Linnea.  Där fixade hon pricket över i:et på mig, och satte på sig en lampskärm på huvudet ;)  Sen bar det av (med lite mellanlandning) mot Robinos hus, där det vankades maskerad! Och jag måste säga att det blev himla bra och trevligt! Vi gänget slår aldrig fel! Alltid lika trevligt, roligt och allvarligt. Trygg och mysig gemenskap :)

Idag blir det slapp, och plugg.
Kanske plugg...
Tankar om plugg...
Kanske tankar om plugg...

Keep on rocking! :)



80-talet och lampan :) Återkommer väl med alla andras fina dräkter :)

RSS 2.0