Emma hjärta studiedagar.

Det där med studiedagar är ett bra påhitt anser jag. Vi har fått två hela dagar till vårt förfogande och jag kunde ha pluggat mycket mer än vad jag gjort, men jag har kunnat slappna av för första gången på länge. Det har varit underbart!
Idag har jag till exempel pluggat matte, lagat matt och sytt. Ni hörde rätt, det finns fortfarande folk som syr! Jag har för första gången provkört symaskinen jag fick av gammelmormor <3. Den är gammal, och visst kärvar den ihop ganska ofta, men det är en symaskin och jag är glad för det! En väska har jag i alla fall påbörjat (av ett par gamla, väldigt obekväma jeans).
Något annat roligt ikväll var mammas och pappas idé att ta fram deras LP-samling! Underbara skivor med allt ifrån ABBA till Mike Oldfield. Synd bara att remmen på LP-spelaren var av... Men det får bli en annan dag lovade far min!

Ojsan, klockan är mycket och jag jobbar imorgon!

Puss på er!

//


Våffeldagen och Trandagen

Dubbelt upp idag alltså. Fast för min del blev det "bara" våfflor. Tre sorter lyckades vi få till! Dels vanliga (ifall våra experiment misslyckades), dels vaniljvfrasvåfflor och sist chokladvåfflor. Till detta serverades grädde, grädde med choklad och nötter i samt sylt. Det var gott och mätta blev vi! Sedan satt vi och myste framför tv:n med tre olika disneyfilmer! Vi är för söta! :)


Mumsiga våfflor! Vanilj, choklad och vanliga :)


Mys i soffan! :) (anna vill inte vara med på bild, som vanligt ;P)

Puss på er och godnatt! Imorgon väntar en leedig dag! :)

//

Det där med våfflor...

Imorgon är det en stor dag. I alla fall för alla dem som älskar våfflor! jag kan väl inte direkt säga att jag avgudar denna maträtt/efterrätt, men den slinker lätt ner kan jag säga (helst med lie grädde och sylt på)!
Jag personligen ska ha en liten våffelträff här hemma med lite roliga flickor och massa disnefilmer! Och så våfflor såklart! Kan det bli bättre?

Puss på er!

//

Det där med frisyrer...

Jag går och funderar på frisyrer. Det är så att jag ska klippa mig. Inte imorgon, och kanske inte ens nästa vecka, men inom en snar framtid i alla fall. Ni som känner mig vet antagligen vilken beslutsångest jag kan få! Håret är trots allt det jag tycker bäst om på mig själv (trots att det nu består av tre nyanser i fina skikt). Att klippa av det em decimeter (som min  kära mor tycker att jag ska göra) tar verkligen emot.
Nu behöer jag då er hälp (tror jag). Jag har några bilder på olika frisyrer, korta som långa. Ni kan väl slänga in en sabb kommentar om vilken ni tror att jag skulle passa i!

Frisyr nummer Uno:


Nummer Dos:


Nummer Tres:

(Dock utan gröna slingor!)

Och sista bilden, Nummer cuatro:


Sådär det var väl alla... Så snälla snälla släng dit en kommentar om vad just du tycker!

Puss på er!

//

Måndag

Härliga sovmorgon! Gick upp lite innan nio,  åt frukost och tittade på ingenting på tv:n. Sen drog jag igång att städa mitt rum. Shit vad det kan damma mycket på bara någon vecka! Det känns som om alla möbler är täckta av en decimeter damm! Det kan bero på att jag nu har mörka möbler så det syns tydligare...

Ljuv musik strömmar ur de små högtalarna på den bärbara lilla datorn. Lovely!

Smakprov:
 


Snart ska jag dra till skolan, och ikväll blir det tandläkaren! Scary!

Puss på er!

//


Slut på det roliga!

Vart tog helgen vägen? Dääääär booorta...

I fredags var det dags att åka in till Kalmar för att gå på jazzklubb. Vi fick se en faktiskt bra konsert (även om allt lät lite likadant.) Favoriterna var Hallelujah I just love her so och Hit the road jack. Den sistnämnda äger ;)
På lördagen var det bara upp och iväg till jobbet. Det var jättekul! Jag jobbar liksom inte så ofta som jag hade velat. På ett sätt är det faktiskt bra, eftersom jag egentligen inte har den tiden riktigt. och skolan före allt! Men som sagt så var det kul, och det var jättefint väder ute. Min käre bror och hans trevliga vän Rickard gjorde ett besök för att inhandla skor och det är alltid väldigt väldigt trevligt med besök! :)  (fick även skjuts hem som jag är riktigt glad över, eftersom då blev bussen dissad ;P)
Sen gjorde jag väl inte mer den dagen... Och Söndagen har ägnats åt gym, solarie och plugg. Även cykelmekande och nu på kvällen även lite datorix. har faktiskt fått upp en bärbar dator till rummet! jippie på det!


En nykomling i bloggvärlden är min
kära vän i Göteborg som nu har valt att skriva om sitt liv bland fotbollspelare i Götet. Jag kommer att lägga den bland länkarna i den närmta framtiden. Men värt en titt!


Det var väl allt för mig denna vår(?)kväll

Puss på er!

//


Snart är det fredag igen!

Det är makalöst vad veckorna flyger iväg! Och själv hinner man inte med riktigt... Mitt liv ärbara måndagar och fredagar, och jag har sällan tid att sitta vid datorn och skriva. Det är synd tycker jag, men jag skyller på skolan (och på mig själv såklart!)
Men kanske att jag kan få lite mer tid nu. Får nämligen inte spela innebandy på minst ett par veckor, och jag skulle nästan skippa ridningen också (vilket jag inte tänker göra). Det är mitt lilla dumma knä som spelar mig ett spratt. Och visst ska jag inte klaga på att det gör ont, skaver och låser sig, för det finns människor som inte ens har ben eller knän att klaga över..! (fast jag klagar lite ändå som ni märker)

Jag har så himla tråkigt! Finns det ingen därute som har någon bra idé..? Något lite roligt, spännande, nytt, mysigt vad som helst! Jag känner mig tom på allt såntdär och behöver fylla på mitt förråd ;)

Puss på er!

//



Tisdag

Sol!
Ser ni det jag ser? Solen skiner faktiskt. Och jag som trodde den hade gått under...
Dagen har väl varit jämnbra. Biologin är slapp. På tisdag ska vi dissekera en gädda vilket ska bli otroligt spännande. Engelskan är verkligen slapplektion nummer ett. Där har vi snart redovisning om en stad (vilket inte borde vara allt för svårt att klämma ur sig något om).
Sedan hade vi visserligen ett fysikprov. Jag är inget big fan av fysik faktiskt, men det gick nog inte heeelt åt helskotta (får vi hoppas).
Kort lunch (som vanligt) och sedan var det jobbig matte på g. Jag fattar verkligen noll av det där. Det är radianer hit, 7000 formler dit osv. det är ingen man precis skriker jippie åt.
Skoldagen avslutades med Kemilektion där vi inte fick allt för mycket gjort? Vi fick tillbaka ett prov med glädjande besked (Mvg för mig! :D)
... Och nu sitter jag här. Ska snart öppna svenskaboken, ska bara andas ltie först.
Och titta ut lite längtande mot den härliga solen, och kanske till och med dregla på fönsterrutan...

Puss på er!

//

Måndag

Då var helgen över. Den bestod av en styck 18-årsfest och massa slappande! Var även på gymmet och hann med att sola en liten snutt! Pluggat har jag givetvis gjort också, men det känns så uppenbart att det knappt är värt att skriva ner...

Det jag älskar med måndagar är min mjukstart på veckan. Jag börjar klockan 12 och slutar vid 2. Det känns helt okej faktiskt! Idag ska jag nog bege mig till skolsköterskan också. Vi får se vad hon säger om mig. Kanske som förra gången? "Du är inte tjock, men inte precis smal heller."  Älskade skolsköterska..!



Såhär ser man ut idag. Bara slappkläder!

Puss på er!

//

Promenadens dag

Det är gulligt att antalet besökare per dag i snitt ligger på 8, även om jag är en så kass bloggare som jag är! Det går minst ett par dagar innan varje inlägg, och jag får väl be om ursäkt?

Idag har varit en händelserik dag, samtidigt som väldigt lite har hänt. Jag har minsann varit på Dm i Kalmar och jag kom tvåa. Det ni! Vilken sport det var och hur många som var med låter jag vara onämnt ;)... Sedan fick jag gå hem från stationen här i Nybro också. Men det är ju faktiskt bara trevligt med promenader, så tro inte att jag klagar!

Nu sitter jag här, halvt ombytt, för nu är det ridning som gäller! jag hoppas det går bra.

Pussar på er!

//

Sleepless in Nybro..

Det har inte blivit mycket sömn för lilla Emma inatt! Tre timmar lyckades jag väl skrapa ihop tillslut. Den ena faktorn var min kära far som gick upp tidigt  p.g.a fiksepremiär. En annan, kanske mer avgörande faktor, är att min käre bror hade 20 års fest igår (Ja, han fyllde 20 år i tisdags, något jag kanske glömt nämna. Till mitt försvar säger jag att jag är nästan 99% säker på att min bror inte har koll på min blogg, och därför inte tar illa upp).
Som sagt så hade han fest, och den ägde rum i detta hus. Jag tycker att det var roligt! Lyckat å roliga människor. Det blev massa gitarrspel och man hörde även en el-ukuleles ljuva stämma.
Fast det var inte lika roligt idag, att efter tre timmars sömn sätta sig på tåget in till Kalmar för att jobba. Det tog emot mest hela tiden, men jag var glad att komma tillbaka!
Det var inga som helst problem, bara ett misstag!
Det ni!

Puss på er för nu ska jag slänga mig i soffan och leka medvetslös!

//

Snabba veckor!

Det är inte lite snabbt som veckorna flyger förbi. Det blir måndag, och så blir det fredag. Idag är det visserligen torsdag, men annars består mina veckor enbart av måndagar och fredagar (känns det som).
Jag har alltid fullt upp mitt i veckorna. Plugg minst tre timmar om dagen, oftast mer. Inte konstigt att jag idag känner mig lite hjärndöd. Men imorgon mina vänner, då är det fredag och det känns underbart att få lite helg! Det är jobb och plugg som gäller och jag är nervös. Ja ghar inte jobbat på över en och en halv månad nu. Tänk om jag glömt allting? Att jag kommer skämma ut mig typ tusen gånger. Visserligen borde jag vara van vid detta laget, men i alla fall!
Nehe jag har väl babblat på om ingenting som vanligt. Nu väntar tandborsten och sedan sängen.

Puss på er!

//

Vårkänslor i snöyran.

Det snöar.
Igen.
Tar det aldrig slut?
Och jag är kär! Superduperkär i alla kläder jag ser.
Tyvärr så är det en sådan kärlek som kräver pengar.
Det är illa.


Puss på er och ha en bra kväll!

//


RSS 2.0