Jag är bäst!

Och inte på att städa, som ni kanske förstår med tanke på inlägget nedan.
Men tydligen är jag en dold talang på att få ut nagellack ur dammsugarrör! :)

Med lite hjälp av min datastol så poppade det ut igen! :D
Och hur jag gick tillväga får förbli en mörk hemlighet ;)

Klockan tre blir det till att besöka Anna, Maja och Linnea! :) Det blir mycket trevligt. Måste käka innan.... Och städa klart...

Vad blir det för mat då? Något förslag någon?

Emma leker Hemmafru!

CIao!
//

Städning som går på tok.

Frågan är:
Hur fan lyckas man suga upp ett nagellack som fastnar i röret på dammsugaren!?


Földjfrågan som lyder:
Hur satan får jag ut det igen då?
Svar fortast möjligt uppskattas!

Ciao!
//

Working ten to four...

Okej, jag jobbar inte någon 8 timmarsdag (som Dolly Parton och disneydjuren) men 6 timmar är tillräckligt för mig! Särkilt när man har smärtor i knät som är min andra rugbyskada (när man räknar med Annas och min krock då...)

Vad händer ute i världen nu egentligen? Det är mörkt, så jag ser inte riktigt...

Älskade Linnea kommer nu att bli ett nybrobarn, vilket kommer att bli prima! Jag hoppas på många mysiga kvällar och dagar?

Och det är inte allts om händer mina vänner! För det vankas pizza hos familjen Carlsson... Jag vet inte om jag är glad eller inte?

Puss på er och förlåt för långa uppehåll.

//

Jag har en snäll pappa

Han "offrade" sig och följde med till jazzkonserten. Så jag slapp sitta ensam! :)
Angående konserten så var den bra. De som spelade och sjöng var riktigt duktiga. Men nu är det så att jazz inte riktigt är min grej, så jag tror jag hade uppskattat den mycket mer om jag faktiskt hade känt igen låtarna.
Men vad gör man inte? Nu är jag i alla fall en erfarenhet rikare! :)

ciao!
//

Jazzkonsert någon?

I madesjö kyrka klockan 17.00.. 130 kronor.
Jag ska dit! Har fått fribiljett från min sånglärare. :) Ska bli kul, fast hade varit roligt om man inte gått dit själv, utan haft sällskap. Men det är väl bara att gilla läget!

Ha en bra söndag!
//

Dobidoo, Idol, Sing a Long, Singing bee...

... Alla dessa sångprogram.
På en kväll också!
Lite dåligt, då jag, som tycker dem här är i alla fall måttligt underhållande, ligger på samma kväll.
Dobidoo är ett väldigt mysigt och trevligt program med roliga inslag som "textremsor", och "sista minuten". Idol. Tja, det har väl ändå förlorat det mesta av sin charm, men ändå har jag korat min favorit. Robin.E, denna rocksnubbe som jag anser har stor potential. Han måste "blomma ut" lite bara :) Våga sjunga ut å verkligen rocka sönder!
Och nu sitter jag då här och tittar på Singing Bee. Det är då ett gulligt program och det lockar för allsång! Något som lilla jag uppskattar ;-)

Okej nu har jag väl babblat nog om tv-program, eller?
Vad har hänt idag? Det har varit en dag som har gåt ti träningens tecken.Började med tiiidig rugyträning som gick helt okej. Den fortsatte med matte, msuik, och sedan ett tufft boxningspass med min kära syssling!
Träffade på Linnea och hennes söta syster på vägen mot friskishuset också :)


Det var nog min dag. Har säkert hänt något mer som jag helt glömt bort. men sådan är jag!
Jobb imorgon också!
Wish me good luck! :)

Ciao!

Spökrunda och halvrå korv

Det har min kväll bestått av.
Lekte lite med Rebecka, och så kom vi på idén att dra till svartbäcksmåla där årets händelse (kanske inte) var. Kvantums årliga spökrunda med bingo. Värsta spontangrejen vi kom på Becka och jag! Men trots regn, en inte helt grillad korv och väldigt het glögg var det mysigt :)
Vinna råkade jag göra också. Vad jag vann återstår och se, mamma ska lösa in biljetten imorgon! Antagligen blir det väl ett halvt kilo kaffe... 

Jag hoppas att er höstkväll har varit trevlig :) Nu väntar snart sängen för mig i alla fall, imorgon blir det tidig rugbyträning och boxning på eftermiddagen!

Ciao!

//

Ny sång från Mimikry!

Okej den kom för någon dag sedan, men jag sitter inte vid datorer så ofta nuförtiden.
Mimikry - Min sång

Filmtips: Patrik 1.5 och The darkest night

Patrik 1.5.
Vilken underbar film! Det var en riktig såndär "må-bra-film"!
Något som kanske drog ner stämmningen var de något omogna elever på skolan som satt och buade vid vissa intima scener... Men visserligen var salongen full av skratt så fort det var roligt! En riktigt bra film som jag verkligen rekomenderar!

En annan film som jag nyligen sett är "The darkest night". En batmanfilm. Inte min grej, tänkte jag. Men som jag pngrade mig! Filmen är inte precis gröna ängar och soliga dagar, men ack så bra! Och den verkliga tummen upp går till Heat Ledger, som spelade "Jokern". Så otroligt bra skådespelare! världen har gåt tmiste om en talang...

Ja ni, jag antar att jag inte har så mycket mer att komma med... Mycket skolarbete och så ni vet..

Ciao!

//


Ny programidé...

Det bara slog mig sådär.
Det finns så många kontaktprogram idag. T.ex Bonde söker fru, Frusen kärlek. Ja, ni vet...
Och jag fick världens idé!
"Ensam kvinna jagar"

Det blir jag, ett kamerateam från Tv4 och en resa till norrland i jakt på pojkar!

Varför Norrland?
-Finns det något mysigare än norrländska?

Varför Tv4?
-Varför inte?

Varför jag?
- Jag säger bara: Projektarbete nästa år!

;)

Ha det fint pöjkar å flickor!

//


Lördag som känns som söndag...

Idag känns det som en ovanligt seg lördag, nästan som en söndag faktiskt...
Det kan bero på att jag inte jobabr något idag. En annan faktor kan vara att ajg gick och la mig relativt sent (12) igår. Jag vet inte. I Förrgår gick jag och la mig halv 10 nämligen, och sov säkert innan tio! Mer sovning tack!

Sen var min bror ute och härjade igår. Förfesten ägde rum här, och man blev nästan lite avis :P Jag får hitta på något roligt idag istället :)
Eller ja, senare ikväll, för just nu är det bara softa som gäller!

Ha en bra lördag! :)

//


Plugg Plugg Plugg...

...och åter plugg.
Det är min nya vardag, och därför uppdateras det inte så ofta som jag vill här. Kanske att man skulle kunna programmera en robot som uppdaterar åt en? Det vore verkligen något!


Imorgon blir min andra musikdag denna veckan.
Visserligen börjar den med Rugbyträning, men fortsätter sedan starkt med sånglektion, matte, Gehörs och musiklära och sist men inte minst, Ensemble.
Vi är helt enkelt en grupp som spelar musik. Väldigt trevlig avslutning på veckan! :)

Onsdagarna är min nya musikdag nu för tiden. Onsdagsmorgonen bjöd på ett besök i en musikgrupp där jag ska hjälpa till och sjunga. Fortsatte med gitarrlektion på eftermiddagen, och efter det kör. Kören hade, hör och häpna 4 st skönsjungande människor (mig och kafeteriatjejen inräknad). Det är 100% fler än förra gången! Bra kämpat...

Nu ska jag nog ta och släpa mig mot sängen. Det är inte så att mina ben blivit förlamade så att jag inte orkar gå. Det är bara så at tjag är så djävulskt trött!

Godnatt!

//

Toppform och Matakuten.

Det är två mycket bra program har jag kommit fram till!
Tv:n stod på när jag satt och pluggade kemi, och helt plötsligt började Toppform. Ett program där Blossom ska kicka igång ett gäng nior. Väldigt intressant program då man märker hur 15-åringar tänker om mat och träning. Många tränar inte regelbundet, äter ingen frukost och äter kanske 1 kg grönsaker i veckan då det borde vara 3.5 kilo!
Vart är världen påväg? Var det så illa ställt för två år sedan, när jag var en liten 15 årig tjej?

Jag har alltid ätit frukt, grönt och frukost. Träningen har väl varit lite si och så, men jag har alltid varit med på idrotten till exempel.

Efter Toppform slog jag över till fyran där det nya programmet Matakuten gick. Också ett väldigt intressant program om en väldigt aktuell sak: Skolmaten.
De gjorde en jämförelse med skolmaten och kattmat, och det visade sig att Kattmaten innehöll mycket mer mängd Järn och D-vitamin än skolmaten, och detta är viktiga ämnen för växande barn! För nu snackar vi Lågstadieelever, och inte nior.
Ska man i ren protest ta med en burk kattmat till lunch imorgon och käka? Fast det känns inte så fräscht, och man luktar säkert inte gott i munnen efteråt...
Men jag vill bara säga att jag blev väldigt... upprörd? Jag visste att skolmaten var dålig, men inte så illa! En jämförelse jag hört är att fängelsematen är mycket bättre än skolmaten. Ska det verkligen behöva vara så?

Detta är som sagt ett aktuellt ämne, som antagligen kommer att förbli det om det inte görs något åt det nu.

//

Sol och hemmaspa.

Idag är det roligare att titta ut genom fönstret! Sol, blå himmel och vackra färger! Så ska det va!
Jag sitter här hemma, nyduschad och har lyxat till det lite med lite hemmaspa. Eller ja, egentligen har jag inte gjort så mycket mer än att duscha lite extra länge, smörjt in mig från topp till tå. Så nu är mina fötter mjuka och har en svag doft av kokos! Bättre än ingenting alls! ;)

Det största problemet som jag har just nu, förutom att solen gick i moln, är vilka kläder jag ska ha idag. Det har råkat bli så att de flesta av mina kläder ligger i tvätten. Med det menas att de ligger i en back i tvättstugan och bara väntar på att bli rena... Hinner inte slänga in en omgång tvätt tills jag börjar heller och det är illa!
Jag tycker minsann att man ska ha det som den där Ariel-reklamen, eller vilken det nu är. Ni vet, den där där de bara drar smutsen över huvudet och kläderna blir skinande rena!...
Så vill jag ha det.
Ha en trevlig höstdag!

Ciao!
//

Detta höstregn...

Inte är det kul att titta ut genom fönstret inte!
Tur att man sitter här inne med en filt om sig och känner sig som en och annan grodan boll..

Ända gången jag verkligen blir sugen på att gå ut när det regnar, det är när det verkligen öser ner. Det låter väl kanske konstigt, men då dras jag nästan ut! Då vill jag bara stå ute på gräsmattan och bli dyngsur. Fast det är klart, då kanske grannen ringer mentalsjukhuset.

Nej, det är nog bäst att jag sitter här inne och fortsätter att mysa! Hoppas er söndag har varit uppvilande och trevlig!

Här kommer i alla fall en bild på min nyinköpta klänning :)



Ha det bra
Ciao!

//

Ny design påväg!

... Bara så att ni är med på det! :)
Det blir varmt orange och rött :)
Höstigt värre!

Kalasdags!

Ja, det våras för kalas här hemma och det innebär städning. Fast nu är det ändå rätt så lugnt, gästerna (släkten) kommer om en halvtimma eller så. Det blir nog mysigt med lite mat och tårta och sådant. Jag har i alla fall på mig min nya klänning! (: Som jag kom på att min kusin har en likadan, fast svart då. Smarting där!

Oj! Det öser verkligen ner ute! Har inte lagt märke till det förrän nu. Tur att man sitter här och myser med lite Red Hot Chili Peppers!

Nehe, jag borde väl gå ner och hjälpa mor min med maten nu antar jag. Jag är ju trots allt en duktig flicka!

Ciao!
//

Ny höstdesign?

Jag har funderat.
Det hinner man göra flera gånger om på bussresan hem.
Och jag funderar på att fixa en höstdesign (med andra ord, be min bror få fram något snyggt och fräsigt i photoshop).
Jag vill ha något rött, orange, gult. Ja, helt enkelt höstigt och varmt, och som passar min bild.
Tror ni att det kan funka?

Förutom att fundera har jag jobbat idag, och ska senare på filmkväll, vilket ska bli underbart mysigt och avkopplande!
Och efter lite hårt arbete i kalmar tyckte jag att jag förtjänade något, så jag köpte mig en klänning...
...För 49 kronor...
...På Gina Tricot...
...Som har en lite udda färg...
...Och blommor...
...Lägger nog upp bild senare!

Puss på er!

//

Fler nyheter och ännu en födelsedag!

Är det bara jag som tycker att allt folk fyller år i oktober? Med min katt inräknat känner jag fyra som fyller år på dessa 4 dagar. Men jag ska inte klandra dem! Grattis till alla som fyller år i början av oktober, och ja, i vilken månad som helst. Men ett stort grattis till söta Amy som fyllde år igår! Blev att träffa henne plus några gossar igårkväll och det var trevligt.
Snart ska jag iväg mot stationen för att resa in till Kalmar och jobba.  Men innan dess tänkte jag lägga in Mimikrys nya video. Har missat ett par, och det är dåligt av migmen ni får stå ut med det!

Ha det bra, så ser vi om vi hörs senare :)

Mimikry - Blundar du så blundar jag


Ciao!

//

Fruktansvärt bra nyhet!

... Kommer här:
Mimikry - Alderland


Verkligen värd att lyssna på så kom igen!

Gitarrläxa och födelsedag

Grattis mamma!
Hon väcktes av skönsång (mer likt krax från kråkor eller liknande) klockan halv 8 imorse. Det kändes lagom.
Hon fick en supervass kniv av papap och av Daniel och mig fick hon diverse skönhetsprylar. Jag hoppas att hon blev nöjd!

Även katten fyller år idag, vilket vi råkar veta just för att det inträffar på mammas födelsedag. 4 välfödda år har det blivit, och än så länge biter ingen diet på honom.

Har det hänt annat mer intressant idag? Jo, jag har haft utvecklingssamtal, fått reda på fysikprov och haft min första gitarrlektion!

Vi börjar med det säsmta, fysikprovet. Blev hiskeligt onöjd med detta och om jag inte varit en så kontrollerad person som jag är, hade jag nog luskat fram en tändare, tänt på provet och dansat någon konstig, imponerande indiandans runt den lilla elden...
Men gitarrlektionen gick bra och min första läxa är rolig :) Det ska bli hur roligt som helst att få spela gitarr!

Och utvecklingssamtalet gick okej det också. Jag har varit en duktig flicka och skött mig bra. Iaf enligt läraren...

Nehe, nu ska jag gå vidare från gitarren till matteboken.


RSS 2.0