Snart nytt år! :)

Snart och snart... Det är tolv timmar minus typ 25 minuter kvar till det nya året när jag skriver detta! Och allt känns bara så positivt! Jag vet inte vad det i grunden kan bero på, men en möjlighet är vågen i badrummet. Jag har tydligen inte gått upp ett enda gram under julhelgen, snarare tvärtom! Nu väger jag som jag ska igen, och det känns härligt. Nu ska bara allt förvandlas till muskler också när gymmet kommer att få besök av en viss Fröken Carlsson ;)

Vad ska ni hitta på nu ikväll? Själv ska jag och några vänner samlas för en trevlig middag och efter det får vi se vad som händer :) Vi brukar alltid ha roligt och trevligt, så orolig är jag då inte! Jag ska försöka ladda batterierna till kameran också så lite bilder kan dyka upp antingen här eller där någon dag.

Mor min stökar nere i köket. Hon bakar den traditionella Budapestrullen som vi alltid har vid nyår. Mums säger jag bara!

Jaha kära vänner. Nu hoppas jag att ert nya år blir lika bra som jag hoppas att mitt kommer att bli!

Ha ett positivt, nytt år nu och puss på er!

//

Förnyelse

Det där med förnyelse kan vara bra. Man får rensa ut det gamla, och in med det nya. Min säng åkte ner i garaget idag. Från och med nu ska jag sova på golvet. Jag ska leva livet simpelt och på gränsen till överlevnad (not!). Det blir förnyelse som heter duga!

Dessutom har jag varit ute på promenad med min kära barndomsvän Becka. Okej, så mycket promenad blev det väl kanske inte, men hon hade ju fått ett playstation 2 i julklapp...
 Och singstar på det! Mumma säger jag! :D jättekul och trevligt var det, så det tackar jag för.

Nu, innan mitt nya liv börjar så blir det chips! Är så jäkla saltsugen så det är inte klokt.

puss på er!
//


Christmas miracle!

Snö på självaste julafton. Man blir nästan rörd! :)
Det har inte snöat riktigt på i alla fall en månad. Och nu bara dalar de lagom stora flingorna ner. Nu är julen komplett känner jag. Julstämningen (och även julstöket) har infunnit sig. Mor springer om kring i köket och förbereder julbordet. Far och jag har dukat, och bror min... Tja, han har väl inte gjort överdrivet mycket, men det är så det brukar vara.

Nu är det inte alls säkert att jag skriver mer idag. Jag menar, på julen ska man inte sitta vid datorn! Visst är jag tacksam mot er "alla" läsare, men seriöst, sitter ni och läser nu så blir jag nästan lite sur på er :P

Ha en riktigt god jul nu och var riktigt snälla!



                            Snö!!! :D                                       Brors julklapp till mig, en "legolampa"             

Julrapport från Carlssons näste

Här jobbas det hårt för julstämningen och det går framåt!
Vårt traditionella lilla julbord med familjen är avklarat, och även klapparna har lagts under granen. Härligt härligt! Och imorgon är det julafton. Ofattbart, eller hur? Släkten kommer hit (det mesta av den iaf) och det är alltid trevligt! :)
Lite barnslig som jag är, är jag lite smått nyfiken på alla paket (a)




God jul på er nu och hoppas er julhelg blir trevlig! :)

// (jul-)Puss Emma


Julstädning kanske?

                                                                   
Dags för julstädning kanske?

4:e advent...

... och julen närmar sig med stormsteg! Tur att jag redan är klar med julklappshandlandet. Jag vet inte hur många stressade människor med händerna fulla av kassar som har sprungit omkring i Kalmar idag. Fullt av dem. Överallt. Mammor med barnvagnarna proppfulla av paket från Brio, ungdomar går med flera kassar i varje näve. Bättre planering nästa år kanske? Eller vad vet jag?
Jag ska väl inte direkt säga något. Jag har köpt tre paket i år. Till mamma och pappa, och till min käre bror. Det är lagom tycker jag. Kusinerna har vi hjälpts åt att köpa till, och det är bra. De andra som inte får julklapp av just mig utlovar jag här och med en ordentlig, bamsestor julkram!
(uthämtas innan årskiftet)

Puss på er människor!

//


Nog med dramatik?

Dagen börjar som sagt med jordbävning och fortsätter i samma dokusåpe-anda med att hästen jag red idag blev sparkad i sidan. Hästen klarade sig som tur var helskinnad, och även jag. Var bara cemtimeter från att få en hård spark mitt på benet. Det är spänning i vardagen det mina vänner!

(Om ni undrar över mina alla skriv och stavfel, skyller jag dem på den bärbara datorn. Den bara skriver helt annorlunda mot vad jag vill! :O )

Puss på er!
//

Jordskalv.

Kände ni något 06.20 idag på morgonen? Det gjorde faktiskt jag. Skalvet hade sitt centrum i Skåne, och ändå så skakar typ hela mitt rum? Jag trodde för en stund (resten av morgonen) att jag blivit sinnessjuk. För inte är det jordbävning i Sverige inte! Visst fan är det så.
4.7 på skalan tror jag till och med att det var. Läskigt, men jag var i alla fall inte sinnesjuk!
Jag har bara magont, och nu väntar kemiplugg. Wish me good luck?

Puss på er!

//

ojojoj

Här sitter jag.
Nyduschad.
Nyäten.
och nyont? Min axel är definitivt itne som den ska. Jag vet inte ens om den sitter rätt?
Men sånt där är ju bara mysigt så varför klaga?

Aja, innebandy är i alla fall roligt och trevligt. Det är så man längtar till varje måndagkväll.
Hoppas att er dag har varit bra, och passa på att läsa och njuta nu när jag väl skriver!

Puss på er!

//

Sovmorgon=Luftgitarr i morgonrock?

Det är i alla fall min verklighet just nu. Sitter och lyssnar på en najsig rockskiva, med endast 6 låtar. Just dessa låtar skall ljuda i skolans aula i januari. Najs säger jag bara, men läskigt också...
Just nu är det Thin Lizzys The boys are back in town som pumpas ut ur högtalarna här hemma. Och varför spelar jag inte vanlig gitarr?
Jag är så jävligt mycket bättre på luftgitarr! Det låter precis som jag vill!

Tycker ni att jag är konstig?
Ingen nyhet, det tycker jag också.

Nehe, nu är mina toast klara!

Rock on!

//

Sova middag?

Är man för gammal för sådant? Eller kanske för ung?
Trött är jag i alla fall! Och mätt också... Så att sova middag vore ju som hitta, eller hur?
Men istället för att krypa ner i sängen och inte vakna förrän det är ljust igen, sitter jag här framför den sega bärbara datorn och skriver. Samtidigt titar jag på en repris på ett visst progra,. Grey's anatomy heter det visst. De drog nydligen ut ett lårbenshals ur någons bröstkorg. Mysigt värre!

Nehe ni, nu funderar jag startk på att ta lite julgodis! Har redan varit onyttig med kebabtallrik idag, så jag fortsätter nog på samma spår ;)

Puss på er!

/

Lusse och allt som hör till!

Efter klagomål från trogna läsare skriver jag här och med ett inlägg. Fråga mig inte om det kommer att bli fler, jag har ingen aning. Men om man ser på saken logiskt, så står ett jullov för dörren, och det innebär massor av tid, eller hur?

Idag är det lucia, och allt som hör till! Mor bakar lussekatter, pappa har precis fixat en julskiva. Jag sitter här med en morgonrock i soffan och slötittar på Scrubs. Gårdagen var tuff och jag återhämtar mig fortfarade..

Dagen började tidigt, för tidigt enligt mig, men vad gör man? Det var dags för Luciatåg i skolan, och ojojoj så mysigt och bra det blev! 
Sedan fick jag snabbt slänga i mig mat, och sedan var det bara svisch iväg till sporthallen för att gröra förvandlingen från tärna till fullbordad rugbyspelare. Vi kom i alla fall till semi, där vi åkte ut av vinnarna, Nv3... Lagom trött och mörbultad begav man sig hemmåt för festförberedelser och annat dylikt.
Och festen sen då. Den blev lyckad och tack Anna för att vi fick vara i din lägenhet innan. Super är du!
Sen var vi på 29, och det var också festligt! Man träffade folk, och jag träffade till och med bror min med sitt trevliga kompisgäng :P

Framåt ett-tiden(?) skulle jag bege mig hemåt, jag var trött. Dessväre så skulle min vanliga sällskapskompis åt ett helt annat håll. Tur hade jag då att min bror och hans vän, Rickard, skulle åt mitt håll. (eller tvingade jag dem..?)
Visserligen tog det kanske 45 minuter längre än vad det borde göra att komma hem, men det var trevligt faktiskt. Och stämningshööjaren var ju ändå Rickards fyllehicka ;)

Sammanlagt en trevlig kväll, trots sina små missöden!

(Detta är inte bra. Jag skriver väldigt sällan och när jag väl skriver så blir det en hel novell... Handuppräckning de som orkat läsa hela redogörelsen?)

RSS 2.0