Hej vänner! (Och andra personer som kan tänkas kika in)

Är jag den enda som tycker att det är kallt idag? Har dubbla tröjor och dubbla tights på mig. Ska nog dra på mig mjukisbyxor också...

Dagen har som sagt varit kall, men än är den inte slut! Teater vankas ikväll för klassen Nv2 på Åkrahällskolan. Vi har fått biljetter till en viss "Richard III". Har råkat se någon annan teater med samma gäng och dem var otroligt härliga och smått underhållande, så jag ser inga problem med att ge upp min s.k fritid.

Jag såg på Toppform igår (riktigt roppenprogram för dem som inte upptäckt det ännu) och där var det en mental tränare som snackade om att man ska ha 8 timmars vila, 8 timmars arbete och 8 timmars fritid. "Var fan är min fritid" var min tanke. Jag "arbetar" (pluggar) minst åtta timmar per dag (det blir minst 6 timmar skola varje dag + plugg), och oftast sover jag mellan 7-8 timmar varje natt. Men jag känner inte av någon fritid direkt? Den går hela tiden åt till småplugg. Jag bestämmer mig för att plugga en timme när jag kommer hem, men blir aldrig riktigt klar. Det är illa.

Sådär, nu har jag i alla fall spenderat 20 minuters fritid vid datorn till blogg och mejl. Resterande fritid blir ikväll på teatern.

Ha det bra i detta ruggiga väder!

//


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0