Tapeter

Har ni någon aning om vilken djungel det är gällande tapeter?
Jag (mamma) ska göra om i mitt rum. Jag vill måla rött och ha en svart fondtapet med mönster. Det finns en miljon tapeter som är svarta och som har mönster. Därför fick det bli en brun :) Jag hade seriöst kunnat gå hur länge som helst bland rullarna och kollat och kollat. Så jag fick bestämma mig för den som var helt okej (citat: Den kan jag faktiskt tänka mig att leva med).

Hur har första skoldagen varit då?
Jag tror inte att det finns ord för den...
Börjar morgonen med ett fyspass från avgrunden på idrotten. Kunde tyvärr inte ge 100% då jag hade så extremt ont i magen.
Dagen fortsatte med kort lunch och svenskalektion, vilket snabbt följdes av en lång engelskalektion. Vi fick tjocka klassiker att läsa till nästa vecka. Fun som man säger i Englandet! Sist men inte minst var mattelektionen med vår kära kustjägare (och matte lärare då förstås) Jens. Tillsammans denna termin har vi även fått ett antal killar från Teknik på släp. Blir en intressant upplevelse :)

Kul dag va?
Min hjärna snurrar, det suger tag i mina lår när jag reser mig och jag har ont i magen. Perfekt! Nu vet jag att jag lever ;)

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0